M
Denna sida använder cookies av funktionalitetsskäl samt för att förbättra användarupplevelsen på sajten. Genom att fortsätta använda sajten godkänner du lagring av kakor i enlighet med ovan syfte.
OK

jan 24, 2021 | Wearotique | 0 Kommentarer

Vi går LIVE!

Idag den 24e januari 2021 går vi live med Wearotique.se. Efter många timmars programmerande, fixande, letande och trixande har vi äntligen kommit så långt att det är dags att visa upp vår sajt för världen. Äntligen ska vår passion för kläder som får det att pirra till få sin egen plats på nätet, och vi ser fram emot att få möjligheten att leverera underbart sexiga kreationer till dig.

Sajten är långt ifrån “färdig” (blir den någonsin det, kan man undra?) och vi kommer framöver att presentera ett helt koppel av nyheter. Nya betallösningar, nya leverantörer och en nyhetssektion utlovas, och det är bara början.

Vi är så glada att just du hittat hit och vill dela vår passion. Så för första, men absolut inte sista gången:

Välkommen till Wearotique! <3