M
Denna sida använder cookies av funktionalitetsskäl samt för att förbättra användarupplevelsen på sajten. Genom att fortsätta använda sajten godkänner du lagring av kakor i enlighet med ovan syfte.
OK

jan 27, 2021 | Sexinspiration | 0 Kommentarer

Bli inspirerad med ett sexspel – våra 3 bästa tips!

Spel som bygger på och uppmanar till sex finns det gott om där ute, och utbudet har bara växt de senaste åren.  Dock kan det, som med allt annat som växer snabbt, bli lite av en djungel att hitta det som passar just dig bäst. Nedan listar vi ett antal spel, både gratisvarianter och sådana som finns att köpa, i kombination med lite idéer kring vem de kan passa.

Loveretto är ett sexspel online som närmast påminner om en kombination av “Monopol” och “Sanning eller Konsekvens”, fast mycket mindre bråk och mycket mera sex. Spelet lämpar sig för 2-6 spelare oberoende av kön och sexuell läggning på deltagare.  Spelet börjar med att ni tillsammans gör inställningar i spelet. Bland annat anger ni antal deltagare, vilken sexuell läggning deltagarna har, vad vi har för leksaker tillgängliga med mera. Varje spelare får också ange sina egna preferenser, och var deras gränser går.

Ni får också ange vad för kläder ni har på er när ni startar spelet, och vi kan redan nu hinta om att de kommer troligen att åka av tids nog. Vi rekommenderar såklart också att ni har på er  era bästa sexkläder när ni startar spelet, då det får alla deltagare på rätt tankar.

När spelet sedan börjar slår respektive spelare tärningarna på skärmen. När en spelare första gången hamnar på en anläggning kan hen välja att köpa anläggningen eller avstå. Om spelaren köper anläggningen, och en annan spelare sedan landar på samma anläggning, får den andra spelaren välja mellan att utföra en utmaning eller betala sig ur situationen. Båda spelarna har alltid möjlighet att avstå aktiviteten.

Spelet fortsätter, och ju längre spelet går och ju fler “actions” deltagarna genomför, ju hetare blir spelet. Det som börjar med lätta kyssar på halsen slutar i nästan precis vad som helst. Hur vinner man då? Ja, låt oss säga att alla vinner tillslut i Loveretto. Sammanfattningsvis ett superexigt spel, och en fantastisk isbrytare! Låt dig inte skrämmas av den något gammaldags designen på detta sexspel, spelet i sig är fantastiskt bra.

Extratips: Är ni fler än två som spelar, se till att få upp spelplanen på en större skärm så att alla lätt kan se och delta.

Du hittar Loveretto här

Couplicious (som du för övrigt kommer få stavningskontrollera fyra gånger när du försöker googla, om du inte kopierar ordet 😉 ) är ett sexspel riktat huvudsakligen till swingers. Spelet går dock spela även om man bara är två personer. Faktum är att ett bättre partyspel har vi nog aldrig sett! Tillverkaren själv varnar för att väldigt få faktiskt har spelat färdigt Couplicious, då det brukar sluta med att gruppen hittar på egna aktiviteter istället.

Att spela  Couplicious  är en alldeles utmärkt isbrytare på festen, då spelets “Mild”-kort innehåller frågor, omröstningar och handlingar som gör att gruppen lär känna varandra bättre under spelets gång. Ett exempel kan “I medsols ordning, fråga varje spelare om de tycker om att vara dominanta eller undergivna i sängen”. Bra information att ha, ifall temperaturen ökar senare på kvällen.

“Wild”-korten innehåller istället antingen handlingar deltagarna ska utföra på sig själva eller varandra, alternativt uppgifter där spelarna ska agera specifika scenarion som finns på korten.

Utöver dessa kort, som utgör själva grunden i spelet, så innehåller spelplanen flera olika områden som i sig styr spelet eller delar ut uppgifter. Allt ifrån att klä av sig ett plagg, till att dricka en “bodyshot” från någon av de andra deltagarna. Dessutom finns klassiska “Truth or dare”-rutor där deltagarna ska svara på en sexig fråga alternativt utföra en handling som de andra spelarna väljer.

I skrivande stund är  Couplicious tyvärr slutsålt hos de flesta butiker. Vi på Wearotique gör vad vi kan för att få tag på några exemplar att lägga till i vår egen butik. Spelet är helt enkelt för bra för att inte fler ska få möjlighet att spela det.

Du hittar mer information om Couplicious här 

Monogamy är, trots  sitt namn, inte bara ett sexspel för de som lever i  en monogam relation. Dock är det ett spel för två spelare som är inriktat på att ni ska lära er mer om varandra, både som par och som individer.  Det ör också  uppenbart riktat till heterosexuella par, vilket vi såklart kan tycka är lite tråkigt. Men för den målgrupp det riktar sig till är det ett fantastiskt bra och genomtänkt spel. Speltiden är cirka 90 minuter, där du och din partner får tid att både lära känna och känna på varandra.

Spelet bygger på att ni båda ska ta er igenom tre nivåer av olika “heta” frågor och utmaningar. Fokuset ligger huvudsakligen på att förbättra kommunikationen er emellan, och att ni tillsammans ska bygga en gemensam fantasi som ni kan spara eller förverkliga efter att spelet är slut.  Under spelets gång kommer ni att få reda på mer och mer om varandra, och framför allt få ännu bättre koll på vad ni båda tänder på.

Spelet kan passa bra som ett första spel för den som precis börjat vidga sina sexuella vyer, och helst gör det tillsammans med sin befintliga partner. Det kan också vara bra för er som varit tillsammans länge, men känner att sexet börjar gå lite på rutin. Här får ni massor med nya idéer kring vad ni kan hitta på, både i och utanför sängen.

Du  hittar mer information om Monogamy här

The Game of Lifestyle är swingersspelet ifrån USA som ger alla förutsättningar för en lyckad dejt på flera. The Game of Lifestyle finns i flera versioner där ni förslagsvis börjar kvällen med “Ice Breaker Edition“. Denna version hjälper er att få igång samtalet och begränsar den pinsamma tystnaden, samtidigt som ni får veta massor om varandra och varandras fantasier.

Detta är saker som ni kommer ha mycket nytta av att veta när ni sedan går över till “Hot ‘n Heavy Edition” där det är dags för kvällen att hetta till på riktigt. Nu får ni istället diverse utmaningar av varierande hetta som får kvällen att komma igång på riktigt. Vill ni sedan ta kvällen hela vägen så kompletterar ni bara med expansionspaketet “Extra Hot Expansion“, och skapar tillsammans med era nyfunna vänner en magisk kväll i sexets tecken som ni alla sent ska glömma.

Reglerna är mycket enkla, vilket gör att fokus blir på de andra i sällskapet istället för krångliga regler. Detta gör The Game of Lifestyle till det ultimata sexspelet för fler än två. Förbered er på en rad heta och sexiga nätter tillammans med andra!

Du  hittar mer information om The Game of Lifestyle här.

Avslutning

Att köpa hem ett sexspel är ett jättebra sätt att skaffa sig inspiration. Det här med regler är inte så jätteviktigt, utan det viktiga är att alla deltagare har en spännande och sexig stund tillsammans. Förhoppningsvis kan ni tillsammans nå nya sexuella höjder, med lite hjälp och inspiration från spelet.

I våra tips har vi valt att, precis som med våra sexiga kläder, fokusera på spel med hög kvallité. Utöver de tips vi ger ovan finns mängder av spel på marknaden (främst olika typer av kort och tärningsspel) som också har sin plats. Men det vi är ute efter att tipsa om här är spel där det ligger lite mer jobb bakom, och som har ett högt omspelningsvärde.