M
Denna sida använder cookies av funktionalitetsskäl samt för att förbättra användarupplevelsen på sajten. Genom att fortsätta använda sajten godkänner du lagring av kakor i enlighet med ovan syfte.
OK

apr 10, 2021 | Sexinspiration | 0 Kommentarer

Förbättringar, ett tack och en stor nyhet!

Till och börja med,  ett stort stort tack till alla er som vågat testa vår butik!  Att starta Wearotique har både varit utmanande, läskigt, roligt och till och med rätt tufft ibland. Men tack vare all den feedback vi fått från er underbara kunder är det ingenting som vi inte med glädje tar oss igenom, och vi är otroligt glada och stolta över att vi fått vara med och göra er till ert allra sexigaste jag. 

Era åsikter kring sidan, våra produkter och jobbet vi gör är såklart helt centrala för oss. Vi har därför gjort några förbättringar av sajten utefter den feedbacken vi fått, som vi kommer att lista nedan.  

Filtreringsfunktionen

Många av er har återkopplat att filtreringsfunktionen har fungerat sådär, och framför allt varit allt för långsam. Därför har vi nu bytt ut denna helt och hållet, och den nya funktionen kan vi garantera är rejält mycket snabbare. På så sätt kommer du inte bara hitta dina nästa sexkläder hos oss, det kommer att gå fort också  !

Storleksguide

Något av det svåraste med att handla kläder på nätet överhuvudtaget, är ju just svårigheten med att hitta rätt storlek. Därför hittar ni nu en storleksguide under varje produkt som är anpassad utefter varje märke. Allt för att du så lätt som möjligt ska kunna hitta ett plagg som sitter som en dröm. Du hittar storleksguiden som en egen flik under produktinformationen (se bild nedan).

Vart finns storleksguiden

En stor nyhet: Alltid fraktfritt!

Vi har bestämt oss för att det här med fraktavgifter är ju varken något vi tycker om, eller som förbättrar för er kunder. Därför har vi helt enkelt bestämt oss för att vi tar bort fraktavgiften helt och hållet.  Vi tror och hoppas ni kommer att uppskatta detta, och tror att fler av er nu har möjligheten att köpa det där plagget som får det att pirra till.  Frakten går även fortsatt med DHL till ditt närmsta utbud, alltid i en diskret försändelse med Lenom AB som avsändare.

Fler nyheter är inkommande, under tiden så se till att  hitta ditt nästa sexiga plagg. Ett tips är att kika på de produkter vi just nu kör i kampanj. Du hittar dem direkt på förstasidan.