M
Denna sida använder cookies av funktionalitetsskäl samt för att förbättra användarupplevelsen på sajten. Genom att fortsätta använda sajten godkänner du lagring av kakor i enlighet med ovan syfte.
OK

jul 2, 2021 | Wearotique | 0 Kommentarer

Äntligen sommartider!

Äntligen är  sommaren här, och det verkar som att vi den här sommaren kommer att mer och mer börja likna det vi är vana vid. Sommaren innebär lite ledighet även för oss på Wearotique, och  du som beställer under juli månad kan därför komma att uppleva något längre leveranstider.

Under vecka 27 skickas inte några paket från vårt lager, övriga veckor kan det uppstå ett par dagars extra leveranstid.  Men självklart ser vi till att du får dina nya outfits så snabbat vi bara kan, precis som vanligt. Du som är återkommande kund kan eventuellt tycka att du inte riktigt känner igen paketet från oss, vilket beror på att vi under sommaren även tar hjälp av våra leverantörer för att skicka paket. Allt för att se till att leveranstiden till dig blir så kort som möjligt.

Sommaren är dock den period då vi vill uppmana våra så många som möjligt att ta chansen att kasta kläderna istället för att köpa nya.  Hos Skandinavisk Naturistportal hittar du många härliga platser där du kan njuta av en stund i solen och i vattnet i full frihet.

Vi på Wearotique vill passa på att önska dig en underbar sommar!