M
Denna sida använder cookies av funktionalitetsskäl samt för att förbättra användarupplevelsen på sajten. Genom att fortsätta använda sajten godkänner du lagring av kakor i enlighet med ovan syfte.
OK

okt 24, 2021 | Wearotique | 0 Kommentarer

Julen är här! (nästan)

Julen är, eller bör åtminstone vara, året sexigaste högtid. Lite  ledighet i vintermörkret inbjuder verkligen till sexuella utsvävningar utöver det vanliga, och vi vill såklart hjälpa dig nyttja tiden på bästa sätt.

För oss på Wearotique är julen en härlig tid då vi får möjlighet att ge vår butik lite extra kärlek. Våra leverantörer plockar in nya julkollektioner, och det är allt spännande att se vad för nytt som kommer. Vi har även bestämt oss för att ta in en begränsad mängd av lämpliga julklappar, allt för att du ska kunna lösa så mycket som möjligt på ett ställe.

En av de absolut härligaste  presenterna att “ge  bort” är såklart dig själv i en riktigt sexig outfit. Sådana har vi ju som du vet gott om, och vi har även fått in en hel del med jultema.  

Bästa julklappstipset i år får ändå bli det superläckra ägget från Loveboxxx. Bättre julklapp blir svårt att hitta! Eller varför inte ta en titt på alla våra sexiga spel, särskilt väl  lämpade för dig som tycker om att fira med mer än en partner.

För att göra det så enkelt som möjligt för dig har vi valt att samla alla våra riktade julprodukter på en sida som du hittar här. Vi på Wearotique vill även passa på att önska dig en riktigt god och sexig jul!