M
Denna sida använder cookies av funktionalitetsskäl samt för att förbättra användarupplevelsen på sajten. Genom att fortsätta använda sajten godkänner du lagring av kakor i enlighet med ovan syfte.
OK

dec 11, 2021 | Sexinspiration | 0 Kommentarer

Förälängda leveranstider

Julen är en hektiskt tid för många, och inte minst för transportföretagen. I den här perioden skickas det fler paket än någon annan tid på året, och vi vill därför förvarna dig om att det finns risk för förlängda leveranstider under det som återstår av december månad. Även tidig januari kan innebära högre belastning än normalt på grund av returflöden.

 

På Wearotique står vi fast vid att vi hanterar din försändelse inom 1 arbetsdag när du beställer. Vi har dock svårare att påverka leveranstiden hos våra transportörer, och vi vill därför uppmana till att lägga din beställning så tidigt som möjligt. Detta gäller särskilt om det är viktigt att din beställning kommer fram innan jul.

 

Vi önsker er alla en underbart härlig och sexig jul!