M
Denna sida använder cookies av funktionalitetsskäl samt för att förbättra användarupplevelsen på sajten. Genom att fortsätta använda sajten godkänner du lagring av kakor i enlighet med ovan syfte.
OK

Grey Velvet

Grey Velvet andas erotisk elegans. För dig som tycker om känslan av att vara sexigt klädd utan att känna dig allt för naken är Grey Velvet ett utmärkt alternativ.

I de olika kollektionerna hos Grey Velvet hittar de flesta något som tilltalar dem, och många av våra kunder vittnar om att när de köpt sitt första Grey Velvet-plagg så vill de bara ha fler. Inte bara för att de ser fantastiska ut när de används, utan även för att garderoben blir oanat läcker i och med att de olika plaggen hänger ihop på ett fantastiskt sätt.

Oavsett om du gillar läder och metallkedjor eller sensuella spetskreationer så kommer du hitta vad du söker här. Det som förenar är den genomgående höga kvaltén på kläderna, som faktiskt får Grey Velvet att stå ut från mängden. Samtliga plagg tillverkas av tyg i mycket hög kvalité, och i produktionen avänds inget riktigt läder utan endast riktigt bra imitationer. Detta ger kläder som verkligen framhäver dig från din bästa sida och får dig att se helt fantastisk ut.

Ta chansen och unna dig ett nytt set från Grey Velvet idag! Det är du så värd, och vi vågar lova att du kommer bli supernöjd och känna dig sexigare än någonsin!