M
Denna sida använder cookies av funktionalitetsskäl samt för att förbättra användarupplevelsen på sajten. Genom att fortsätta använda sajten godkänner du lagring av kakor i enlighet med ovan syfte.
OK

Saresia Roleplay

Under Saresia Roleplay samlar vi de delar av Saresias sortiment som passar bäst på temafesten eller maskeraden. Eller för den delen, varför inte ert eget rollspel hemma?

Saresia Roleplay är riktat till för att skapa de där härliga rollspelen mellan dig och din partner. Många av plaggen går även utmärkt att ha på sig på en maskerad, särskilt om du vill bidra till att ge festen det lite sexigare anslaget. 

Saresia Roleplay levererar även väldigt många sexiga outfits riktade till män, vilket vi på Wearotique tycker är lite extra roligt. Här har du en utmärkt möjlighet att överraska din partner i rollen som en sexig polis eller som en doktor redo att genomföra en helkroppsundersökning.

Saresia har nyligen lanserat ett nytt material som de kallar “Powerlastic Wetlook”. Ett material som till utseendet påminner om traditionell wetlook, men är mer elastiskt och håller ännu bättre. Framför allt har det en förmåga att behålla sitt fantastiska utseende väldigt länge, så att du kan använda dina outfits många år framöver. Är ditt plagg tillverkat i Powerlastic Wetlook står detta angivet i produktbeskrivningen.

Rea!

Sexig poliskostym

Det ursprungliga priset var: 859,00 kr.Det nuvarande priset är: 499,00 kr.

Sexig poliskostym

1 119,00 kr

Sexig poliskostym

1 229,00 kr

Sexig fånge

719,00 kr

Sexig båtkapten

1 099,00 kr

Sexig Doktor

929,00 kr
Rea!

Sexig Polis

Det ursprungliga priset var: 779,00 kr.Det nuvarande priset är: 399,00 kr.

Sexig Flygkapten

1 019,00 kr