M
Denna sida använder cookies av funktionalitetsskäl samt för att förbättra användarupplevelsen på sajten. Genom att fortsätta använda sajten godkänner du lagring av kakor i enlighet med ovan syfte.
OK

Saresia

Med Saresia är du rakt på sak. Inga omskrivningar, inga undertoner, inga tveksamheter. Saresias kollektioner sänder ett tydligt budskap: Här ska liggas!

Saresia levererar klassiskt sexiga kläder. Det är mycket svart, wetlook, kedjor, nitar och läderimitationer. Helt omöjligt att misslyckas med andra ord. Med Saresia vet du med säkerhet att andra kommer att vända sig om efter dig, och att du kommer dra alla blickar i rummet till dig.

Saresia har nyligen lanserat ett nytt material som de kallar “Powerlastic Wetlook”. Ett material som till utseendet påminner om traditionell wetlook, men är mer elastiskt och håller ännu bättre. Framför allt har det en förmåga att behålla sitt fantastiska utseende väldigt länge, så att du kan använda dina outfits många år framöver. Är ditt plagg tillverkat i Powerlastic Wetlook står detta angivet i produktbeskrivningen.

Rea!

Snygg neglige med sexigt öppen design - Svart

Det ursprungliga priset var: 389,00 kr.Det nuvarande priset är: 249,00 kr.
Rea!

Sexig partyklänning med snygga cut-outs - Svart

Det ursprungliga priset var: 389,00 kr.Det nuvarande priset är: 249,00 kr.
Rea!

Mönstrad negligé i mesh

Det ursprungliga priset var: 629,00 kr.Det nuvarande priset är: 349,00 kr.