M
Denna sida använder cookies av funktionalitetsskäl samt för att förbättra användarupplevelsen på sajten. Genom att fortsätta använda sajten godkänner du lagring av kakor i enlighet med ovan syfte.
OK
NiMo Party

NiMo Party

NiMo Party är Sveriges mest ambitiösa arrangör utav swingersfester, med fokus på klass, kvalité och exklusivitet. Det är inte vem som helst som släpps in på dessa häftiga event, så är du inbjuden kan du verkligen känna dig utvald.

Vi är därför så glada att kunna berätta att vi på Wearotique går in i ett samarbete med NiMo Party, där vi vill hjälpa till att bidra till en ännu bättre och sexigare stämning på dessa event. Vi deltar också på festerna så att du som deltagare kan göra dina sista kompletteringar direkt på plats. Som medlem i NiMo Party har du också ett lite bättre pris på allt du hittar hos oss. (Kontakta NiMo PartySDC.com för information om hur du nyttjar erbjudandet, anmäler intresse för festerna med mera.).

NiMo Party – Fester

Inför NiMo’s fester ser vi alltid till att plocka fram kläder och accessoarer som passar lite extra bra till festens tema. Allt för att underlätta för dig som deltagare att få till den där perfekta temariktiga looken som får dig att känna dig oemotståndlig på festen. Du hittar temaprodukterna lite längre ner på sidan.

Tusen och en Natt 28/5 -2022

137780

NiMo Party bjuder in till en kväll i den orientaliska mystikens tecken, där inspirationen hämtas ifrån de tusenåriga sagorna i Tusen och en Natt. Kom som en vacker ökenprinsessa, en ståtlig sjöfarare, en påhittig ande, eller som en av sultanens konkubiner. Gå för guld, glitter och starka ädelstensfärger och du är rätt ute.

Det är sannerligen upplagt för en magisk kväll!