M
Denna sida använder cookies av funktionalitetsskäl samt för att förbättra användarupplevelsen på sajten. Genom att fortsätta använda sajten godkänner du lagring av kakor i enlighet med ovan syfte.
OK

Om Wearotique

På Wearotique älskar vi kläder som får det att pirra till, både i dig och i den som ser på dig. Vi har en passion för kläder som får dig att känna dig sexig och åtrodd utöver det vanliga. Oavsett om du bara klär upp dig hemma för din egen skull, för din partner eller partners, eller bara vill glida in som ett bombnedslag på klubben, så vill vi hjälpa dig med det. Hos oss hittar du ett brett spektra av leverantörer, med kvalité som absoluta ledord.  Glöm bleka kreationer med taskig passform, hos oss nöjer vi oss bara med det bästa!

Vårt namn är en sammanslagning av det engelska ordet för “att bära” och det franska ordet för erotik. Att bära ett av våra plagg ska kännas precis så, som att det är ren erotik du har på dig, och att du utstrålar lust och passion när du bär den. När du känner den känslan , då tycker vi att vi har lyckats.

Mer än bara en butik

På Wearotique tror vi på att sex mellan samtyckande vuxna är något fint och positivt. Ett välfungerande sexliv är något som får de allra flesta att må bra, och är för många ett viktigt inslag för ett bra liv i stort. Utöver att sprida våra produkter, vill vi också bidra med att sprida kunskap och tips kring sex och relationer. Vi är i grunden sexpositiva, och sålänge ett etablerat samtycke finns mellan de vuxna utövarna, ser vi ingen anledning till att förlegade normer och traditioner ska stå ivägen för någons sexuella upptäcksfärd.

Så oavsett om du ligger med killar, tjejer eller icke-binära. Om du  sexar bäst i duo, triad eller i grupp. Oavsett om det är läderpiskor, snygga fötter eller bara ett bra vanligt hederligt hångel som får dig i extas, så hoppas vi att du ska hitta någonting hos oss som inspirerar till att fortsatt utforska din lust. Alla våra artiklar finns samlade under vår avdelning för sexinspiration.

Wearotique som företag

Wearotique drivs av Lenom AB (orgnr:559268-4723) med postadress Valkebogatan 14C, 582 48 Linköping. Vänligen observera att vi inte tar emot besök som inte är föranmälda. Du kommer enklast i kontakt med oss via [email protected].Vi svarar nästan alltid inom 24 timmar.

Wearotique 300x600 1