M
Denna sida använder cookies av funktionalitetsskäl samt för att förbättra användarupplevelsen på sajten. Genom att fortsätta använda sajten godkänner du lagring av kakor i enlighet med ovan syfte.
OK
Sexspel for fler an 2 The Game of Lifestyle 1

Äntligen i Sverige! The Game of Lifestyle – Sexspel för fler än 2

The Game of Lifestyle är ett sexspel för fler än 2 där fokus ligger på att få dina sexdejter att bli precis så där heta och sexiga som de var redan i fantasin. Med hjälp av spelkorten kommer ni på ett enkelt och sexigt sätt att komma vidare i dejten och bygga upp stämningen tills dess att ni glömmer bort att spela och istället försvinner iväg i egna läckra sexlekar. The Game of Lifestyle kommer ursprungligen från USA och är skapat av aktiva amerikanska swingers för att göra varje swingersdejt och förfest lite hetare. The Game of Lifestyle är ett sexspel för fler än 2, som garanterat kommer att få eran swingerdejt att hetta till.

Har ni någon gång varit på en dejt med ett annat par, där ni känt att ni gillar paret ifråga, men inte riktigt lyckas leda in samtalet på det ni alla är där för? Har du någon gång känt att det är svårt att ta dejten steget längre, när ni väl passerat middagen och artiga hälsningsfraser? Vore det skönt om någon annan kunde ta upp ämnen att diskutera, för att få den sociala pressen att släppa lite grann och få saker och ting att bli hetare och mer upphetsande? Härmed vill vi presentera lösningen på alla dessa situationer: The Game of Lifestyle – Ett sexspel för fler än 2.

 

Äntligen har vi lyckats ta detta superhärliga kortspel till Sverige. The Game  of Lifestyle ger ett mycket väl genomarbetat intryck och frågorna och utmaningarna är dels väldigt roliga och lockar till många skratt, men framför allt väldigt sexiga. Spelet är designat för att vara ett sexspel för fler än 2 och kommer definitivt sätta guldkant på din nästa swingersdejt, och hjälper er att hitta nya sätt att sexa loss på.  Låt dina fantasier skena och låt The Game of Lifestyle ta dig och dina  vänner på häftiga sexuella äventyr. Spelet är väldigt enkelt att komma igång med, så att ni inte behöver slösa dyrbar tid på att lära er avancerade regler utan kan fokusera på varandra.

Vi på Wearotique är exklusiva återförsäljare för Game of Lifestyle i Sverige. Du kan hitta mer information om spelet på https://www.gameoflifestyle.com eller kontakta oss på [email protected]  om du har några frågor. Korten samt instruktionerna är på engelska.

Spelet finns i två olika versioner, där Ice Breaker handlar mer om att få igång konversationen kring sex , erfarenheter och fantasier. I Hot ‘n Heavy lever ni istället ut dessa tillsammans och övergår i praktisk handling. Lägger ni sedan till Extra Hot expansionen så tar ni saker till nästa nivå, och det sexuella äventyret blir både mer vågat och mer avancerat. 

 

Game of Lifestyle – Ett sexspel för fler än 2 särskilt designat för par som vill utforska  en swinger- och icke-monogam livsstil.

Från skaparna av The Game of Lifestyle:

“Vi är ett lyckligt gift par med karriärer och familj som tar upp väldigt mycket av vår tid. Efter nästan 15 år tillsammans beslutade vi oss för att vi ville hetta till livet.  Så vi bestämde oss för att ge oss in i swingersvärlden.

Vi upptäckte ganska snart att det kunde vara ganska stressigt att träffa ett annat par. Vi är båda två väldigt sociala, men att lära känna någon på ett sätt som är ganska långt från våra “vaniljvänner” kan emellanåt kännas lite märkligt. När vi sedan väl kom så långt att vi faktiskt träffade ett annat par för att leka för första gången, var vi oroliga för hur vi faktiskt skulle få dejten på rätt spår.

Vi förstod också ganska snabbt att vi knappas var ensamma om att känna såhär. Det andra paret hade precis samma oro, så det fanns helt klart fler som kände som oss. Det fanns massor med par som var superintresserade av att leka med andra par, men som var osäkra på hur de faktiskt skulle få det roliga att dra igång.

Därför skapade vi The Game of Lifestyle som ett sätt att hjjälpa andra par in i swingersvärlden och för den delen att vidare utforska allt en icke-monogam livsstil har att erbjuda. Vi hoppas ni gillar spelet!

MVH Jake & Abby”